No SSO cookie

Coreea de Sud - prima piata pentru Noul Chevrolet Malibu

voteaza
(0/ 0)
Coreea de Sud - prima piata pentru  Noul Chevrolet Malibu
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

A opta generatie de Chevrolet Malibu este prima care va fi lansata in afara Stalelor Unite.

 
 

Marti, General Motors a lansat Chevrolet Malibu in Coreea de Sud, care este prima piata care a primit sedanul de dimensiuni medii.

Productia locala va incepe la sfarsitul acestei luni la fabrica GM Bupyeong din Coreea,  iar vanzarile sunt programate sa inceapa la 1 noiembrie.
"Coreea este prima tara care va produce si va vinde  Chevrolet Malibu", a comentat Presedintele  si CEO GM Coreea, Mike Arcamone. "Cu stilul expresiv, o cabina confortabila si sisteme  de siguranta, acesta va depasi asteptarile consumatorilor."

Malibu, cu 4865 mm lungime, este oferit in Coreea de Sud cu doua motoare cu patru cilindri pe benzina Ecotec, ambele legate la o transmisie automata.

Modelul Entry-level de 2.0-litri este evaluat la 141 CP si ofera un consum combinat de 8,0 l/100 km in timp ce  modelul de 2,4 litri produce 178 CP si are un consum combinat de 8,5 l/100 km.

Noul Chevy de dimensiune mijlocie va fi lansat in China inainte de sfarsitul acestui an, apoi in Statele Unite si Europa in primavara anului viitor, iar in  Australia spre sfarsitul anului 2012 sub denumirea de Holden.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de carmenflorin

este foarte tare....fara cuvinte... o bijuterie

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4148 :: 22.12MB