No SSO cookie

Chevrolet Malibu, a "scapat" pe Internet

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet Malibu, a
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata un nou set de fotografii, de aceasta data mai cuprinzatoare si elocvente, ale noului Chevrolet Malibu.

 
 
Cateva fotografii care par oficiale, au "scapat" pe Internet, iar noi ne putem bucura de detaliile noului Chevrolet Malibu, cu cateva zile inaintea lansarii oficiale a acestuia, la Shanghai Motor Show 2011.


Noul sedan de clasa mijlocie al celor de la General Motors are un look sportiv, dar totodata robust, iar partea frontala contine clasica grila sectionata, marca Chevrolet.
In afara imaginii masinii din exterior, cei de la Chevrolet au "scapat" si o noua imagina a interiorului masinii, de unde se poate observa radioul al carui fata se rabateaza lasand sa se vada, in spatele lui, un compartiment de depozitare iluminat, care are 15 centimetri adancime. Compania producatoare afirma ca acest gadget este o premiera pentru o masina americana situata in clasa din care face parte Malibu.



Cum nu s-au pus inca la dispozitie alte amanunte, precizam doar ca noul Malibu este primul sedan american care devine global, in sensul ca va fi construit in mai multe puncte de pe glob si oferit totodata pentru toate pietele auto. Asa cum stiti, masinile americane erau construite strict pentru piata ameicana, putine dintre ele depasind, la nivel de reprezentanta externa, granitele SUA, in special catre Europa si Asia.



Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2525 :: 22.11MB