No SSO cookie

Conceptul Toyota FT-86 II a fost modificat din cauza pilotilor de teste

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Toyota FT-86 II a fost modificat din cauza pilotilor de teste
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a prezentat anul acesta la Geneva conceptul de pre-productie FT-86 II. Acesta prefigureaza in linii mari noul coupe sportiv realizat de Toyota in colaborare cu cei de la Subaru.

 
 
Conceptul FT-86 II a fost criticat din cauza faptului ca a suferit o serie de modificari care au redus din agresivitatea si sportivitatea conceptului FT-86 prezentat in 2009. Oficialii niponi au declarat ca modificarile au fost facute in mare parte din cauza modului in care a fost vazuta masina de catre pilotii de teste, dar si din cauza legilor de siguranta rutiera.

Oficialii Toyota au declarat ca in urma testelor, pilotii au gasit anumite nereguli cu privire la stalpii parbrizului, astfel ca au fost nevoiti sa-i mute cu 100 mm pentru a mari unghiul parbrizului si a mari verticalitatea acestuia. Se pare ca inclinarea prea mare a parbrizului crea un efect de "tunel" la viteze mari, rezultand in pierderea concentrarii la viteze mari.

Cealalta cauza principala pentru modificarea designului sunt normele de siguranta a pasagerilor. Acestea specifica o anumita inaltime a capotei pentru a proteja pietonii in cazul unui impact. Noul Toyota FT-86 II a suferit o serie de modificari, printre care si marirea inaltimii capotei si folosirea unor unghiuri mai putin ascutite.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1879 :: 17.78MB