No SSO cookie

Conceptul Seat IBE va fi prezentat la Paris

voteaza
(0/ 0)
Conceptul Seat IBE va fi prezentat la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seat a prezentat la Salonul Auto de la Paris o noua versiune a conceptului Seat IBE Sports Coupe.Prima versiune a fost lansata in primava la Geneva.

 
 
Conceptul Seat IBE Sports Coupe se bazeaza pe conceptul IBE prezentat prima data la Geneva in luna martie. Noul concept a suferit modificari minore, lucru care confirma dorinta celor de la Seat de a se apropia de un model de serie care sa fie introdus in productie.

Coupe-ul poate acomoda patru pasageri si este cu 200 mm mai scurt decat modelul Ibiza. Conceptul IBE are o lungime de 3.830 m, o latime de 1.770 m si inaltime de 1.230 m. Conceptul este dotat cu blocuri optice si stopuri LED si cu un plafon panoramic.

Seat a declarat ca acest concept poate acomoda foarte comod doi adulti, dar in acelasi timp poate face fata cu brio si unei calatorii cu patru adulti. Locurile din spate pot fi rabatate, rezultand astfel un spatiu mai mare pentru bagaje. Printre dotarile conceptului trebuie sa amintim conectivitatea wireless prin care se poate conecta smartphone-ul la computerul de bord, verificand astfel online starea masinii.

Conceptul Seat IBE este dotat cu un motor electric capabil sa dezvolte 102 CP si cuplu de 200 Nm. Motorul electric este amplasat frontal, in timp ce bateriile Li-Ion sunt montate in spate. Masa totala a conceptului este de 1.100 kg, accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.6 secunde, viteza maxima este de 160 km/h, iar autonomia este de 130 km.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6381 :: 17.8MB