No SSO cookie

Compania Goodyear extinde colaborarea cu AP Corporate Investments

voteaza
(0/ 0)
Compania Goodyear extinde colaborarea cu AP Corporate Investments
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania AP Corporate Investments (APCI), distribuitor autorizat al anvelopelor Dunlop, isi imbogateste gama de produse in urma extinderii colaborarii cu reprezentanta Goodyear in Romania, pentru distributia anvelopelor marca Fulda si Sava, informeaza un comunicat Goodyear, remis, miercuri, site-ului www.masini.ro.

 
 
“Decizia de a dezvolta colaborarea in domeniul distributiei cu APCI este urmare fireasca a dorintei noastre de a raspunde mai bine cerintelor pietei, prin extinderea actualei retele de distributie a produselor Fulda si Sava si se bazeaza totodata pe buna colaborarea cu APCI pentru marca Dunlop”, a spus marketing manager Goodyear pentru Romania, Razvan Bosomoiu.
[poza1s]In urma acestui parteneriat, anvelopele Fulda si Sava vor fi disponibile si prin intermediul retelei de distributie a APCI, formata din punctul central Bucuresti si sase filiale in orasele Brasov, Cluj, Timisoara, Braila, Craiova si Iasi.
“Extinderea colaborarii cu compania Goodyear pentru distributia anvelopelor Fulda si Sava este un pas important in strategia de dezvoltare a companiei AP Corporate Investments. Fulda si Sava sunt doua marci de renume, care se bucura de succes pe piata romaneasca, si care vor completa perfect gama de produse pe care le oferim clientilor nostri”, a spus Tires Product Manager la APCI, Ovidiu Andreescu.
[poza2d]Fulda este un nume cu traditie la nivel european pe piata de anvelope, recunoscut prin produsele sale care se adreseaza segmentului “mainstream”.
Primele anvelope marca Fulda pentru biciclete au fost realizate in anul 1906, pentru ca in 1907 compania sa inceapa si producerea de anvelope destinate automobilelor.
Fulda a intrat in portofoliul de marci al companiei Goodyear in anul 1962 cind producatorul american a achizitionat pachetul majoritar al companiei germane.
[poza3s]Sava, firma cu o vechime in domeniu de peste 80 de ani, s-a alaturat marcilor detinute de Goodyear in 1998, cind binecunoscutul producatorul de anvelope a devenit actionar principal al companiei slovene Sava Tires d.o.o.
In anii urmatori achizitiei, Sava Tires a evoluat din punct de vedere al calitatii, produsele sale fiind importate pe mai multe piete din Europa.
Compania A.P. Corporate Investments a fost infiintata in 1991, fiind in prezent una dintre cele mai cunoscute companii de pe piata produselor auto si a autovehiculelor. Compania are 170 de angajati, 6 filiale cu depozite in Brasov, Cluj, Timisoara, Braila, Iasi, sediul central fiind in Bucuresti.
APCI distribuie si comercializeaza anvelope Dunlop, Fulda si Sava, autoturisme si camioane usoare KIA Motors, filtre Fram, amortizoare Boge, elemente de frictiune Bendix si bujii Autolite.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1631 :: 22.09MB