No SSO cookie

Compania General Motors a fost desemnata producatorul de automobile cu cei mai fideli cumparatori

voteaza
(0/ 0)
Compania General Motors a fost desemnata producatorul de automobile cu cei mai fideli cumparatori
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Compania General Motors a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, producatorul de automobile cu cei mai fideli cumparatori, cu ocazia tirgului auto NAIAS 2002, desfasurat la detroit in perioada 6 - 21 ianuarie. Ford Division, din cadrul Ford Motor Co a fost desemnata, pentru a sasea oara consecutiv, firma cu cei mai fideli cumparatori ai unui anumit model.

Firmele au fost desemnate in urma inventarierii persoanelor care au cumparat o masina de la producator sau de la o firma anume si care au revenit pentru a cumpara sau pentru a achizitiona in leasing alta masina. Premiile au fost acordate de firma de cercetare de piata R.L. Polk & Co.

Conform datelor furnizate de aceasta firma, 65,2% dintre cumparatorii General Motors mai aveau acasa o masina produsa de aceasta companie. "Reducerile oferite de producator si sistemul avantajos de leasing sint o explicatie pentru acest rezultat", este de parere Melissa Mullen, manager la firma R.L. Polk & Co.

Ford Division a atins un procent de 56,7% in ce priveste cumparatorii fideli unei marci, fiind urmata de Chevrolet, cu 51,9%. Ford a luat cele mai multe premii, primind trofeele pentru masina mica, cu Ford Focus, pentru cea mai buna masina compact pick up truck, cu Ford Ranger si pentru full-size Pickup Truck, cu Ford F-Series. Cea mai buna masina sport in anul 2001 a fost Porsche 911, iar masina de lux a anului trecut a fost desemnata Cadillac DeVille.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1497 :: 17.76MB