No SSO cookie

Citroen Romania a inregistrat cifra record de vinzari in luna aprilie

voteaza
(0/ 0)
Citroen Romania a inregistrat cifra record de vinzari in luna aprilie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Vinzarile de vehicule marca Citroen prin Automotive Trading Services (ATS), importator oficial in Romania, au inregistrat o crestere semnificativa in aprilie, depasind pragul de 100 de unitati vindute pe luna si stabilind un nou record comercial in istoria firmei, ne-a spus responsabilul marketing si comunicare al firmei, Dora Sugurel. In ceea ce priveste structura vinzarilor, ponderea turismelor este de 90%, cele mai bine vindute modele fiind Xsara si Saxo, model care depaseste ca numar de unitati vindute pe primele 4 luni ale acestui an concurentul direct, Fiat Seicento.

Performanta reprezinta o crestere cu 250% fata de luna aprilie a anului precedent. De asemenea, vinzarile cumulate pe primele 4 luni 2002 se ridica la 320 unitati, ceea ce inseamna ca aproape s-au dublat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Prin aceste performante, Citroen se apropie de obiectivul fixat la inceputul acestui an, respectiv o cota de piata de 1% din vanzarile totale de vehicule (marci din import si autohtone), apreciaza reprezentantii ATS

ATS mizeaza, in acest an, pe succesul comercial pe care il va avea noul model Citroen in clasa mica, C3, a carei comercializare va debuta in perioada imediat urmatoare (luna iunie a.c), pe o gama completa de modele si motorizari in toate segmentele pietei auto, si, nu in ultimul rind, pe pozitionarea competitiva in materie de pret a tuturor celorlalte modele din gama Citroen.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1333 :: 17.76MB