No SSO cookie

Citroen prezinta la SAB viitorul virf de gama

voteaza
(0/ 0)
Citroen prezinta la SAB viitorul virf de gama
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 
Automotive Trading services, importator oficial in Romania al autoturismelor Citroen, a lansat la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2001 doua modele noi.

Venit direct de la Salonul de la Geneva - editia din acest an, unde a fost prezentat in premiera mondiala, modelul C5 break continua strategia de diferentiere a firmei inceputa prin C5 berlina. Noul autoturism face parte din categoria celor mai bune modele break din clasa medie superioara in ce priveste posibilitatile de incarcare. Ofera o facilitate unica: garda la sol la puntea spate se reduce in inaltime. C5 break dispune de unul dintre cele mai mari portbagaje din clasa sa, cu un volum minim de 563 litri care poate atinge limita maxima de 1658 litri, datorita modularitatii deosebite a scaunelor din spate si airbag-urilor spate demontabile. Cu o lungime de 4,75m si latime de 1,77m, C5 se pozitioneaza in segmentul superior al clasei din care face parte.

Citroen prezinta la tirg si o masina de lux: C6 Lignage. Modelul a fost lansat in premiera mondiala la Salonul de la Geneva din 1999 si este declarat de producatori "viitorul virf de gama Citroen".
"O data cu lansarea acestui tip de autoturism, Citroen isi declara oficial strategia pe termen lung de diversificare in clasa marilor berline, propunind o viziune inedita asupra automobilului de lux de miine", a declarat responsabilul marketing si comunicare, Dora Surugel.
Caracteristica modelului este linia aerodinamica, fluida, dar in acelasi timp eleganta, care favorizeaza reducerea consumului de combustibil. Interiorul de dimensiuni generoase ofera celor patru pasageri conditii optime la bord. Luxul se traduce prin utilizarea unor materiale deosebite, cum sunt lemnul si pielea, si prin dotari: ecran TV, conectare informatica, acces la internet.

Citroen detine detine recordul de vinzari in anul 2000, pentru a patra oara consecutiv, cu cele 1.140.000 de autovehicule oferite clientilor. Pentru primele 8 luni ale anului, Citroen a vindut 839.000 de masini, ceea ce inseamna o crestere cu 9,2%, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de bogdan7817

citroen a mers foarte bine 7-8 ani cu modelul c5

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1610 :: 22.09MB