No SSO cookie

Citroen DS3 R3 se anunta uin campion in raliuri

voteaza
(0/ 0)
Citroen DS3 R3 se anunta uin campion in raliuri
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen DS3 R3 se pregateste pentru un nou raliu in Franta. Noul mdoel de curse francez va participa la Raliul Mont Blanc, a cincea etapa din Campionatul Francez de Raliuri.

 
 

Dupa un debut remarcabil in Irlanda de Nord, unde modelul Citroen DS3 R3 a castigat grupa R si a reusit un fantastic loc cinci in clasamentul general in Raliul Ulster, masina are acum o noua misiune. De aceasta data, echipajul format din Kris Meeke si Paul Nagle va incerca sa cucereasca Franta, in acest weekend, cand va lua startul in editia cu numarul 62 a Raliului Mont Blanc, a cincea etapa din Campionatul Francez de Raliuri.

Cu toti ochii atintiti asupra noului model Citroen, Kris Meeke, campionul din Intercontinental Rally Challenge din 2009, va avea de parcurs 14 probe speciale, intr-o zona de munte, cu o lungime totala de 206 kilometri. Raliul Mont Blanc este caracterizat de probe speciale in urcarare si coborare, care-ti taie respiratia, aflate in inima statiunii montane de la Morzine, renumita pentru partiile de schi, dar si pentru peisajele de tara cu lacuri, paduri si varfuri de munte majestuoase.

Raliul este unul cunoscut ca fiind foarte dur pentru masini, in special pentru frane, si este complet diferit de etapa de la Ulster, raliul in care si-a facut debutul modelul DS3 R3. Conditiile meteo variabile si temperaturile oscilante vor fi un factor cheie in deznodamantul final al etapei programate in acest weekend. Modelul Citroen DS3 R3 va trebui sa faca fata unei noi provocari, intr-un raliu tehnic si solicitant, cu un traseu dificil si intr-o companie extrem de competitiva.
 

La cea de-a doua sa prezenta pe probele speciale, DS3 R3 va trebui sa se adapteze unei suprafete diferite fata de cea din Irlanda. Trecem acum la nivelul urmator unde vom concura impotriva celor mai buni piloti din Franta. Cei 10.000 kilometri parcursi in teste au demonstrat ca masina este competitiva pe orice suprafata, dar nimic nu se poate compara totusi cu lupta dintr-un raliu unde putem vedea cu adevarat ce poate masina noastra. Kris Meeke, care a concurat aici si anul trecut si cunoaste acest raliu, se va folosi de toata experienta sa pentru a ajusta setarea masinii pe tot parcursul acestei etape”, a spus Jean-François Lienere, responsabilul departamentului Competitii Clienti din cadrul Citroen Racing.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1762 :: 17.85MB