No SSO cookie

Citroen confirma inlocuirea limuzinei C6

voteaza
(0/ 0)
Citroen confirma inlocuirea limuzinei C6
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a confirmat ca va renunta la actuala limuzina C6 si ca va dezvolta gama DS.

 
 

In cadrul unui interviu oferit unui post de radio francez, Xavier Duchemin, directorul de marketing si comunicare de la Citroen, a anuntat planurile viitoare ale marcii franceze.


Primul pas pentru Citroen va fi renuntarea la nava amiral din gama sa, C6, care va reveni sub forma unei noi generatii cu noi motorizari si un nou design. Noul concept Metropolis, prezentat astazi de Citroen, este un candidat serios pentru noua generatie a limuzinei C6. In alta ordine de idei, Xavier Duchemin a confirmat dezvoltarea gamei DS prin noile modele DS2, care se va pozitiona sun DS3 si noul DS1, care va va vedea lumina zilei abia in 2016.


Oficialul francez a declarat raspicat ca Citroen nu ia in calcul modele low-cost care sa rivalizeze cu Sandero si Logan. Duchemin a mai declarat ca Citroen ia in calcul dezvoltarea si pe alte game, nefiind exclus un Citroen GT, versiune de performanta a lui C5 si o surpriza in gama lui Picasso.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2412 :: 22.11MB