No SSO cookie

Citroen C5, masina oficiala la Iarmaroc Fest

voteaza
(0/ 0)
Citroen C5, masina oficiala la Iarmaroc Fest
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen este partenerul evenimentului cultural Iarmaroc Fest, desfasurat intr-o fosta baza militara de langa Urziceni.

 
 

Citroen Romania este, in 2010, partener al Iarmaroc Fest, modelul C5 fiind masina oficiala a manifestarii ce-si propune sa uneasca muzica, teatrul si filmul intr-o locatie inedita. Iarmaroc Fest se va desfasura in perioada 21-23 mai, intr-un cadru natural amplasat intr-o fosta baza militara situata langa Urziceni, judetul Ialomita, la 45 de km de Bucuresti.
 

Asocierea dintre Citroen si Iarmaroc Fest nu este intamplatoare, ambele parti fiind preocupate de prezervarea mediul inconjurator si strangerea legaturii dintre om si natura. Marca franceza are ca obiectiv sa devina lider in ceea ce priveste tehnologiile care reduc consumul de combustibil si nivelul emisiilor de CO2. Datorita inovatiilor tehnologice din ultimii ani, in prezent 30% dintre vehiculele vandute de Citroen in Europa au emisii de 120 g de CO2 pe kilometru, sau chiar mai putin. In acelasi timp, pentru al 5-lea an consecutiv, Citroen se afla pe primul loc in Europa in ceea ce priveste media de emisii de CO2 pe kilometru cu toata gama de autovehicule.
 

Timp de doua nopti si trei zile, la Iarmaroc Fest vor urca pe cele 14 scene peste 200 de artisti, dintre care 47 straini. Printre capetele de afis se numara englezii de la Dub Pistols, Belleruche sau Banco de Gaia, francezii de la Noze si olandezii de la Kraak & Smaak. Citroen este un sustinator al artei in toate formele sale de manifestare, marcaasociandu-se in trecut cu Festivalului International Geroge Enescu si Festivalul de Film DaKINO.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1506 :: 17.78MB