No SSO cookie

Citroen a participat la proiectul "Let’s Do It, Romania!"

voteaza
(0/ 0)
Citroen a participat la proiectul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen a fost unul dintre principalii sustinatori ai proiectului ecologic Let’s Do It, Romania!, unde au participat circa 60.000 de voluntari.

 
 

Citroen sustine cel mai mare proiect social din Romania. Sambata, 25 septembrie, Citroen Romania a participat activ in proiectul „Let’s Do It, Romania! – Curatenie in toata tara. Intr-o singura zi!”

Grija pentru mediul inconjurator este una din prioritatile marcii Citroen atunci cand vine vorba de constructia de masini. Datorita inovatiilor tehnologice din ultimii ani, in prezent, peste 30% dintre vehiculele vandute de Citroen in Europa au emisii de 120 g de CO2 pe kilometru, sau chiar mai putin. In acelasi timp, Citroen s-a aflat, in ultimii ani, pe primul loc in Europa in ceea ce priveste media de emisii de CO2 pe kilometru cu toata gama de autovehicule.

Ca sa confirme implicarea globala a marcii in proiecte ecologice, Citroen Romania sprijina proiectul „Let’s Do It, Romania! – Curatenie in toata tara. Intr-o singura zi!” punand la dispozitie organizatorilor trei vehicule – Citroen Jumpy si doua modele C-Crosser, dar si prin implicarea angajatilor sai in acest proiect ambitios. „La nivel global, Citroen a venit intotdeauna cu idei si tehnologii inovatoare in ceea ce priveste protectia mediului. Tocmai de aceea am decis sa ne implicam in sustinerea acestui proiect extrem de ambitios in Romania. Citroen are ca obiectiv sa devina lider in ceea ce priveste tehnologiile care reduc consumul de combustibil si nivelul emisiilor de CO2, iar incepand cu anul viitor va fi disponibil in Romania si C-Zero, un model cu emisii de CO2, consum de combustibil si poluare fonica zero”, a spus Didier Gerard, directorul Citroen Romania.
 

Proiectul „Let’s Do It, Romania! – Curatenie in toata tara. Intr-o singura zi!” s-a desfasurat pe data de 25 septembrie in toata tara, in acest proiect, prin care se urmareste curatarea mormanelor de gunoi din arealele naturale ale tarii intr-o singura zi, fiind implicati peste 60.000 voluntari.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1576 :: 22.04MB