No SSO cookie

Citroen, masina oficiala la Cupa Mondiala de Judo feminin

voteaza
(0/ 0)
Citroen, masina oficiala la Cupa Mondiala de Judo feminin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Citroen Romania a asigurat parcul auto pentru Cupa Mondiala de judo feminim, disputata la Bucuresti.

 
 

In afara implicarii in Campionatul Mondial de Raliuri, unde a castigat cinci titluri mondiale la constructori si sase titluri mondiale la piloti cu Sebastien Loeb, Citroen sustine si sporturi precum fotbal, rugby sau schi.

In Romania, Citroen este in 2010 furnizorul oficial de vehicule pentru transportul oficialilor si participantilor la Cupa Mondiala de Judo feminin programata in perioada 5 -6 iunie la Sala Polivalenta din Bucuresti. „Citroen si-a facut un nume pe probele speciale din Campionatul Mondial de Raliuri, dar sa nu uitam si de parteneriatele cu echipe de rubgy din Franta, de parteneriatul cu echipa de fotbal Arsenal Londra, sau de colaborarea cu echipa nationala de sarituri cu schiurile a Austriei. In Romania, Citroen s-a implicat in raliuri si in fotbal, iar acum am decis sa sustinem organizarea Cupei Mondiale la Judo feminin si sper ca reprezentantele Romaniei sa obtina cat mai multe medalii de aur si sa-si asigure calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra”, a spus Didier Gerard, directorul Citroen Romania.
 


Citroen Romania a pus la dispozitia Federatiei de Judo 8 masini, modele Citroen C5, C6, C-Crosser, Jumpy si Jumper care vor fi utilizate pentru transportul celor peste 100 de sportivi din 30 de tari si al invitatilor speciali la Cupa Mondiala de Judo feminin.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1454 :: 17.78MB