No SSO cookie

Chrysler UConnect e cel mai tare!

voteaza
(5/ 1)
Chrysler UConnect e cel mai tare!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Sistemul propus de Chrysler castiga marele premiu al primei editii AOL Autos Technology of the Year Award.

 
 

Prima editie a manifestarii anuale denumita "AOL Autos Technology of the Year Award" a fost castigata de sistemul UConnect pus la punct de compania americana Chrysler, in fata mai multor nume cu adevarat grele din domeniu.

Peste 35 de nominalizari au dus la o lista de finalisti restransa la numai 6, in trei categorii distincte: Conectivtate, Telematica si Siguranta Activa. Juriul, care a inclus editori de la AOL Autos, Autoblog and Engadget, precum si mai multi jurnalisti auto sau din domeniul tehnologiilor auto, au ales, cu majoritate de voturi, solutia propusa de Chrysler, inaintea mult mai cunoscutelor MyFord Mobile app, Audi Connect (cu Google Maps), Cadillac CUE, Honda LaneWatch si Nissan Tire Pressure Alert and Refill System. Pana si cititorii care au participat prin intermediul votarii online au ales tot Chrysler UConnect ca fiind marele castigator.

Editorul sef AOL, David Kiley, a remarcat ca Chrysler UConnect a meritat primul titlu la categoria Tehnologia Anului, din istoria manifestarii, nu neaparat pentru ca face ceea ce face ci mai ales pentru felul in care raspunde cerintelor de fiecare data cand este accesat. Mai mult, Kiley a adaugat ca sistemul face ceeea ce a fost destinat sa faca, raspunde cerintelor si in plus iti aduce zambetul pe fata. Din aceste trei cauze, UConnect a primit mult-meritata distinctie oferita de AOL Auto, First Tech of the Year Award.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1454 :: 17.78MB