No SSO cookie

Chrysler confirma un nou Viper pentru 2013

voteaza
(0/ 0)
Chrysler confirma un nou Viper pentru 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Dodge Viper a fost scos din productie in luna iulie, iar informatiile cu privire la un nou model erau doar sub forma unor zvonuri. Zvonurile au prins amploare si s-a speculat ca noul Viper ar putea avea ca baza modelul ALfa Romeo 8C Competizione, dar cu mici modificari caracteristice modelului american.

 
 
Dodge Viper a fost un model sportiv realizat de divizia Dodge al producatorului american Chrysler. Modelul Viper este o reprezentare a masinii sport americane. Dodge a inceput productia modelului Viper bazandu-se pe AC Cobra. Primul model Viper a fost lansat in 1992, iar de atunci au fost produse patru generatii diferite, toate dotate cu un propulsor V10.

The Detroit News sustine faptul ca oficialii Chrysler au declarat ca noul Viper va fi prezentat anul viitor in vara, completand ca nu va fi realizat pe baza supercar-ului Alfa Romeo. CEO-ul Dodge, Ralph Gilles a declarat ca noul Viper nu se va baza pe nici un model existent, iar o anumita asemanare cu un model Alfa Romeo este accidentala si trebuie tratata ca atare.

Acesta a completat ca Dodge-ul Viper este un model rar ca si design, facand referire la lungimea partii frontale comparativ cu cea spate. Gilles a declarat ca noul model va fi complet schimbat, va fi mai usor de condus si va fi accesibil unui numar mai mare de persoane.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1723 :: 17.78MB