No SSO cookie

Chrysler 300C vrea sa redefineasca automobilul american

voteaza
(0/ 0)
Chrysler 300C vrea sa redefineasca automobilul american
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

DaimlerChrysler a lansat, joi, la Salonul Auto de la New York, noul concept Chrysler 300C, un model prin care compania germano-americană încearcă să redefinească automobilul clasic american, informează un comunicat al companiei remis, joi, site-ului www.masini.ro.

 
 
[poza1s]Noul model va fi lansat pe piaţă anul viitor, împreună cu modelele Pacifica şi Crossfire, întărind în acest mod poziţia mărcii în segmentul autoturismelor premium.
Modelul 300C are o formă ce se bazează pe o nouă direcţie în designul modelelor cu tracţiune spate. Este vorba despre o continuare a tradiţiei inaugurate de modelele consacrate ale firmei în anii ’50 - ’60, numite „letter series“, însă maniera abordată este modernă şi novatoare.
[poza2s]Chrysler 300C are proporţiile unui automobil clasic, cu partea frontală alungită şi spatele tăiat, astfel ca din lateral maşina să exprime direct profilul aerodinamic, completat cu jenţi de 20 de inci.
“Design-ul Chrysler 300C reprezintă o nouă orientare pentru marcă, redefinind automobilul american, prin proporţiile sale şi solidificând poziţia brandului Chrysler în segmentul premium“, a spus Dieter Zetsche, preşedinte al Chrysler Group.
[poza3s]300C concept o întoarcere a companiei la motoarele HEMI, după mai bine de 30 de ani. Acest tip de motor, celebru în anii 1950, a fost reproiectat şi adaptat cerinţelor actuale, devenind un performant propulsor de 5,7 litri, HEMI V-8, controlat de o transmisie automatică în cinci trepte.
Confortul interior este accentuat de scaune îmbrăcate în piele şi încălzite, de sistemul audio cu 6 CD changer , computerul de bord şi de aerul condiţionat controlat automat. Siguranţa este asigurată prin programul de stabilitate electronic, ESP, sistemul de control al tracţiunii, ABS şi airbag-uri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1384 :: 17.76MB