No SSO cookie

Chrysler 300 Hybrid va fi lansat in 2013

voteaza
(0/ 0)
Chrysler 300 Hybrid va fi lansat in 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sergio Marchionne a confirmat faptul ca tehnologia vehiculelor hibrid este pe masa de lucru a companiei Chrysler.

 
 
Hibrizii au fot o poveste foarte scurta, in instoria companiei Chrysler. dar, timpurile se schimba, si potrivit Automotive News, combinatia benzina-electricitate este din nou in atentia producatorului american.


In timpul Salonului Auto International de la Detroit, 2011, Sergio Marchionne, CEO al companiei Chrysler, a confirmat faptul ca tehnologia vehiculelor hibrid isi va face loc sub capota noului Chrysler 300. Motorizarea hibrida va face legatura cu o transmisie automata cu opt viteze si se preconizeaza ca aceasta combinatie sa vada lumina in anul 2013.



Vehiculele hibrid devin din ce in ce mai populari printe producatorii de masini premium, desi pasii sunt foarte lenti. Lexus are deja o varianta electrificata a sedanului GS - anume GS 450h, in timp ce Audi si BMW se straduiesc sa aduca hibrizii pe piata, in segmentul de mijloc al gamei premium, gratie modelelor Seria 5 ActiveHybrid si  A6 Hybrid.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1912 :: 22.11MB