No SSO cookie

Chevrolet recall: 4.700 unitati Sonic ajung in service

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet recall: 4.700 unitati Sonic ajung in service
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet efectueaza un recall al modelului Sonic (Aveo in Europa) din cauza unor probleme la semnalizatoare.

 
 

Compania Chevrolet este pusa pentru a doua oara in decurs de o luna, in fata obligativitatii efectuarii unui recall impus de catre National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA), asupra modelului Sonic . Da, acelasi  Sonic (foto), despre care Chevrolet afirma ca nu este un Aveo, din dorinta de a spulbera orice amintire legata de unul dintre cele mai mari insuccese de pe piata de vanzari din SUA. Asa-i, nu este un Aveo, numai in Europa se cheama astfel.

Luna trecuta, Chevrolet rechemase 44.000 de unitati Sonic 2012 datoita unor scurgeri aparute la diuzele stropitoarelor de parbriz. Astazi, acelasi model, mai precis 4.700 unitati 2013 se asteapta sa primeasca, din partea firmei producatoare, o invitatie la service.

Mai precis, potrivit celor afirmate de NHTSA, unitatile Sonic fabricate intre 29 mai si 29 august sunt predispuse ca in anumite conditii sa aiba deficiente la sistemul de semnalizare al schimbarii de directie, ceea ce inseamna ca masinile nu corespund Standardelor Federale de Siguranta Auto din SUA. Ca si in cazul recall-ului precedent, operatiunea de reparatie este una minora, care presupune conectarea la modulul de comanda si reprogramarea contactului masinii.

General Motors va incepe sa trimita notificari posesorilor de vehicule afectate incepand cu saptamana viitoare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1981 :: 17.78MB