No SSO cookie

Chevrolet lanseaza programul de iarna Care Weeks

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet lanseaza programul de iarna Care Weeks
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet se pregateste pentru sezonul rece prin programul Care Weeks, care este un program exclusiv de fidelitate pentru proprietarii de modele Chevrolet.

 
 
Cu totii ne pregatim pentru iarna, insa si autovehiculele noastre trebuie sa fie pregatite pentru anotimpul rece in aceeasi masura, pentru a ne transporta in siguranta in sezonul de iarna. Chevrolet este preocupata continuu de oferirea celor mai bune servicii clientilor sai. De aceea, pentru a sustine dorinta clientilor de a se pregati pentru iarna, Chevrolet lanseaza programul Care Weeks. In timpul programului Care Weeks, care se va desfasura in perioada 29 octombrie - 13 noiembrie 2010, proprietarii de autovehicule Chevrolet sunt invitati la reparatorii autorizati pentru o verificare de iarna.

 

Clientii pot beneficia de:

-o revizie tehnica a autovehiculului, la un pret promotional recomandat de la 390 RON (TVA, piesele si manopera incluse)

-o verificare gratuita de iarna

-accesorii originale Chevrolet la preturi speciale.

 

Serviciile oferite in reteaua Chevrolet sunt realizate conform standardelor producatorului, de echipe specializate si cu piese originale Chevrolet.Chevrolet a pregatit si un cadou primilor 500 de clienti: o pereche de manusi cu sigla marcii.  In timp ce autovehiculul este verificat, clientii vor putea testa noile modele Chevrolet si vor primi informatii utile despre noua gama.

 

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2324 :: 17.79MB