No SSO cookie

Chevrolet alege castigatorii Young Creative Chevrolet 2010

voteaza
(0/ 0)
Chevrolet alege castigatorii Young Creative Chevrolet 2010
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Castigorii concursului Young Creative Chevrolet 2010 au fost anuntati in cadrul unei ceremonii desfasurate in Belgia.

 
 

Un juriu international a ales castigatorii celei de-a patra editii a concursului „Young Creative Chevrolet”, in cadrul ceremoniei desfasurate la Zolder, Belgia, pe 19 iunie. Lucrarile personale sau de grup castigatoare au fost realizate de participanti din Austria (Muzica), Franta (Moda si Video), Portugalia (Arte vizuale) si Marea Britanie (Fotografie).


Ritmurile balcanice sacadate, peisajele urbane animate si designurile indraznete i-au incantat pe membrii juriului european. Pasa Mustafa, Directorul Digital Studios, Endemol U.K. a afirmat ca este evident ca participantii „au depus eforturi considerabile in dezvoltarea proiectelor inscrise”, iar membrii juriului au fost foarte ocupati cu „multimea de lucrari exceptionale, extrem de creative”.


La cea de-a patra editie a concursului „Young Creative Chevrolet” s-au inscris un numar mai mare de participanti, proveniti din 20 de tari europene si 135 de scoli de arte aplicate.  Membrii juriului international reprezentand diverse companii precum RIDE snowboards, Endemol and Lipsy au avut de analizat 8 proiecte inscrise la categoria Video, 9 la categoria Fotografie, 13 la categoria Arte vizuale, 11 la categoria Moda si 6 la categoria Muzica. Presedintele si Directorul Executiv Chevrolet Europe, Wayne Brannon, s-a alaturat acestui juriu, aratandu-se foarte surprins de interpretarile aduse de tinerii artisti marcii Chevrolet. in urma dezbaterilor aprinse, acesta a declarat: „Numarul mare de proiecte exceptionale a ingreunat foarte mult sarcina juriului in timpul procesului de deliberare”.

Castigatorii vor avea sansa de a lucra indeaproape cu membrii juriului in diferitele lor domenii de activitate in cadrul unei „experiente in culise”. Pe 29 septembrie va avea loc ceremonia de decernare a marilor premii, in cadrul careia studentii vor primi, de asemenea, premiul in bani.



„Young Creative Chevrolet” este un concurs pan-european pentru studentii facultatilor de Arte aplicate, organizat anual de Chevrolet Europe incepand cu 2007, care premiaza proiecte din diferite domenii artistice (2010: Moda, Muzica, Fotografie, Video si Arte vizuale). Prin acest demers, Chevrolet dezvolta spiritul creativ si sprijina tinerii artisti aflati la inceputul carierei.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1960 :: 22.18MB