No SSO cookie

Ce masini au inmatriculat romanii in primele 15 zile ale lunii august

voteaza
(0/ 0)
Ce masini au inmatriculat romanii in primele 15 zile ale lunii august
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Va invitam sa aflati ce masini si-au achizitionat romanii in primele 15 zile ale lunii august. Avem de la cele mai scumpe marci, pana la cele mai ieftine.

 
 

Romanii au gusturi variate si asta putem vedea din inmatricularile facute in prima jumatate a lunii august. S-au inmatriculat aproape 1500 din masini si putem regasi o multitudine de marci, de la Volkswagen pana la Ferrari.

In continuare va vom prezenta masinile care au acaparat topurile. Daca ar fi sa va prezentam toate masinile, atunci articolul ar fi prea lung si neinteresant.
Oricum, daca luam gama de masini accesibile, va spunem ca s-au inmatriculat 273 modele Volkswagen, 240 modele Dacia si 206 modele Skoda.
Daca luam gama de masini premium atunci e bine sa stiti ca s-au inmatriculat 61 modele Audi, 47 modele BMW, 45 modele Mercedes, 25 modele Land Rover si 7 modele Volvo.
Cat despre segmentul masinilor de lux, au fost inmatriculate 6 modele Jaguar, 4 modele Porsche, 3 modele Lexus si Jeep si un model Ferrari.
Din cate se pare romanii au gusturi care variaza in functie de banii din buzunar. Daca vreti sa aflati mai multe detalii, va invitam sa urmariti materialul video de mai jos.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2223 :: 17.79MB