No SSO cookie

Ce face dragostea pentru marca BMW!

voteaza
(0/ 0)
Ce face dragostea pentru marca BMW!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un tanar canadian a luat "la o tura" un BMW si a fost surprins de catre politie cu 240 km/h. Cititi mai departe partea interesanta a povestii.

 
 
Un tanar, a carui identitate nu a fost dezvaluita, in varsta de 20 de ani, aflat la volanul unui BMW (raportul politiei specifica ca era vorba despre un SUV), a fost arestat de catre politia canadiana, in Montreal, sambata trecuta, pentru ca a condus masina cu 240 km/h, pe autostrada A-720, intr-o zona cu limitare de viteza la 77 km/h. Si aici incepe intreaga poveste sa devina iteresanta.


Conform datelor oficiale, nu numai ca este vorba despre una dintre cee mai grave incalcari ale reglementarilor de circulatie cu privire la viteza maxima, insa potrivit rapoartelor politiei, BMW-ul nu apartine tanarului care-l conducea in momentul arestarii.
Cateva ziare canadiene au publicat informatia ca tanarul este de fapt valet al unui hotel, care a profitat de functia sa si de faptul ca avea cheile masinii pe mana si "a dat o tura" pe autostrada pentru a testa masina, in toiul noptii.


The Montreal Gazette publica informatia potrivit careia politia locala "nici nu a negat, dar nici nu a confirmat stirile", care sustin ca tanarul este valetul unui hotel din centrul orasului Montreal si ca a luat BMW-ul unui oaspete la o mica plimbare.


Sergentul Guy Lapointe dela Politia Statului Quebec a declarat publicatiei Star: "Unicul lucru pe care pot sa vi-l confirm este ca nu s-a raportat furtul sau disparitia vehiculului implicat in incident". CBC a publicat stirea ca vehiculul a fost inapoiat detinatorului de drept.


In concluzie, valet de hotel, sau nu, patima pentru viteza pe care a manifestat-o tanarul, l-a costat pe acesta 2.598 dolari canadieni, adica echivalentul a 1.932 Euro amenda si 42 puncte de penalizare, ceea ce inseamna ca si-a pierdut dreptul de a conduce pentru o perioada de sase luni.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2361 :: 22.11MB