No SSO cookie

Castigatoarea Eurovision 2010 este imaginea Opel

voteaza
(0/ 0)
Castigatoarea Eurovision 2010 este imaginea Opel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Castigatoarea concursului Eurovision in 2010, germanca Lena Meyer-Landrut, a devenit imaginea companiei Opel.

 
 

Lena Meyer-Landrut din Germania, castigatoarea concursului Eurovision in 2010, a sustinut sambata un concert surpriza de o ora la finalul Zilei Portilor Deschise de la Opel. Tot atunci, Alain Visser, Vice Presedinte Vanzari, Marketing & Aftersales a anuntat ca vedeta de 19 ani devenita star peste noapte si cunoscuta dupa prenume este noua imagine Opel.

Prin concertul Lenei, Opel incepe o noua campanie de energizare a brandului. Pe langa metodele conventionale, precum campaniile publicitare, Opel se va concentra si pe canale noi de comunicare, precum social media. Planul de activare cuprinde o serie intreaga de initiative diferite, pe care Opel le va aborda pas cu pas.  Un focus important va fi in zona muzicii si entertainment-ului: cea mai emotionala forma de comunicare. Legatura cu Lena va ajuta marca Opel sa se pozitioneze in aceasta influenta zona de comunicare.

Suntem foarte fericiti ca avem un astfel de reprezentant pentru brandul nostru. Lena este o femeie tanara, energica, ce adauga emotie brandului nostru. Ne potrivim perfect: muzica este cel mai emotional mod in care comunicam. Limbajul de design Opel este cel mai emotional de pe piata. si personalitatea neconventionala a Lenei se potriveste bine cu noi. Alaturi de Lena putem aduce la viata sloganul nostru “Wir leben Autos”, a spus Visser inainte de concert publicului entuziast.

In alegerea cantaretei ca imagine a Opel au fost decisive stilul ei puternic, talentul extraordinar si pasiunea pe care o pune in muzica sa. Cooperarea pe termen lung cu Lena include sustinerea ei pe drumul pana la concursul Eurovision din 2011. Lena va sustine Opel ca Brand Ambassador prin initiative diverse atat la nivel de brand (INDICIU), cat si de produse.

Robert Gherghe

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1894 :: 17.78MB