No SSO cookie

Cantareata Katie Melua este noul brand ambassador Opel

voteaza
(0/ 0)
Cantareata Katie Melua este noul brand ambassador Opel
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Opel este partener al turneului european al cantaretei din primavara lui 2011, iar automobilul electric cu autonomie extinsa Ampera o va insoti pe Melua prin Europa. Noul Ampera va avea un pret de pronire in Europa de 42.900 de euro.

 
 
Cantareata si compozitoarea Katie Melua, unul dintre cele mai mari staruri din muzica si vocea din spatele “Nine Million Bicycles”, este noul brand ambassador Opel. Colaborarea dintre artista si producatorul auto va coincide cu turneul european din 2011 care va include 50 de orase. Noii parteneri si-au anuntat colaborarea astazi in cadrul unei transmisii de la AIR STUDIOS din Londra.

Tinerele talente si implicarea Opel in industria muzicala si de entertainment au un rol decisiv in strategia companiei de a re-energiza brandul si in a-si intari pozitia pe pietele principale.

“Suntem incantati sa lucram cu Katie Melua, care este o persoana remarcabila si un artist fantastic. Suntem foarte incantati ca va fi una dintre fetele brandului nostru in viitor,” a spus Alain Visser, Vice Presedintele, Opel Vanzari, Marketing si Aftersales. “Valorile cheie ale brandului din strategia noastra sunt inovatia, dinamica si designul emotional – ca si constientizare a problemelor mediului si responsabilitatea sociala. Suntem angajati fata de aceste valori si Katie Melua le sustine intr-o maniera credibila si autentica.”

Si cantareata este incantata de parteneriat. “Ma simt foarte confortabil, este o potrivire foarte buna,” a spus ea. “Imi place felul in care Opel abordeaza subiecte precum protectia mediului si sustenabilitatea in timp ce comunica emotie si entuziasm pentru viata. Ieri am avut sansa sa conduc noul Ampera in Londra – si a fost grozav!

Recunoscuta international drept avocat pentru actiunile de protectie a mediului si de caritate, Katie Melua s-a impus in primele randuri ale starurilor internationale din muzica prin stilul sau inconfundabil. A castigat deja o colectie impresionanta de premii intr-o cariera relativ scurta. Acestea includ “Echo” (Cel mai mult debut international) si “DVD Champion“ (Music Artist Award), ambele in 2005, olandezul “Edison Award” 2006 (Cel mai bun cantaret international), World Music Award 2006 (cea mai de succes cantareata britanica din lume), “Golden Camera“ (Cel mai bun muzician international) si inca un “Echo” (Cel mai bun artist international rock/pop), ambele in 2007.

Nascuta in Georgia si acum cetatean britanic, Katie Melua a fost si cea mai bine vanduta cantareata britanica in 2005 si 2006. Toate cele patru albume - ’Call Off the Search’, ‘Piece by Piece’, ‘Pictures’ si cel din 2010 ‘The House’ – au ajuns in topurile internationale.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1879 :: 22.05MB