No SSO cookie

Campioana istoricelor din CNVCD, expusă la Salonul Auto București

voteaza
(0/ 0)
Campioana istoricelor din CNVCD, expusă la Salonul Auto București
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Perechea lui Cătălin Ghigea din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Alfetta GTV “Phoenix”, are un loc de onoare printre noile modele Alfa Romeo din standul importatorului Auto Italia, de la Romexpo. În perioada 4 - 12 noiembrie, fanii duo-ului Oldtimer Studio sunt invitați să admire campioana din clasa istoricelor, în cadrul Salonului Auto București și Accesorii.

 
 

Ultima etapă a stagiunii 2017 din CNVC a fost și ultima a colaborării dintre pilotul Cătălin Ghigea și Alfa Romeo Alfetta GTV. La final de calendar competițional, Alfetta este expusă publicului pentru o ultimă sesiune de aplauze și fotografii, în București. Timp de o săptămână, va atrage simpatia vizitatorilor salonului alături de “Sedriq”, mascota care poartă combinezonul norocos, decorat cu simbolul Quadrifoglio, al lui Cătălin. Cei care nu au aflat încă povestea lui Phoenix o vor putea citi de pe șevaletul care punctează cele trei momente importante ale cuplului Oldtimer Studio din calendarul FRAS.

img_6221

 

“Este felul nostru de a le mulțumi lui Phoenix și lui Cătălin pentru încă o victorie în palmaresul mărcii și pentru că au readus numele Alfa Romeo pe buzele tuturor susținătorilor motorsportului românesc. A fost o onoare pentru noi să susținem duo-ul campion în anul 2017 și vom continua să susținem performanța Oldtimer Studio și în calendarul competițional 2018”, a declarat Laura Plugaru, PR Manager Auto Italia.

img_5757

 

„Phoenix” este câștigătoarea Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop din ultimii trei ani, la clasa mașinilor istorice. Este, de altfel, singura Alfa Romeo din competiție, care a reușit să învingă mașini mai puternice sau mai ușoare. Alfetta GTV „Phoenix” este născută în 1975 și recondiționată în atelierul Oldtimer Studio al pilotului Cătălin Cedric Ghigea, același care a mânat-o spre victorie timp de trei ani consecutiv, în 2015, 2016 și 2017. Alfetta GTV este parte integrantă din expoziția importatorului Auto Italia din cupola Romexpo, care se desfășoară pe o suprafață de peste 600mp.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1346 :: 17.78MB