No SSO cookie

Brilliance se retrage din Europa

voteaza
(0/ 0)
Brilliance se retrage din Europa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Producatorul chinez a decis sa se retraga de pe piata europeana, fara a se mai reintoarce.

 
 
Cei de la Autoweek au aflat ca producatorul chinez de masini se va retrage de pe piata europeana. Se pare ca Brilliance nu a fost primit bine in Europa din cauza sigurantei la impact, de aici rezultand vanzari foarte slabe.

Brilliance a fost lansat in Europa la inceputul anului 2007. Vanzarile au fost foarte slabe, Brilliance vanzand doar 502 unitati pana in 2009, departe de planul chinezilor de a vinde 158.000 de unitati pe o perioada de cinci ani. Un alt factor care a dus la vanzarile slabe este si pretul care este apropiat de cel al modelelor europene.

Hans-Ulrich Sachs, importatorul modelelor Brilliance in Europa a declarat ca producatorul chinez nu dorea sa coboare pretul pentru noile modele cu toate ca oficialii chinezi au fost avertizati despre riscul mentinerii unui pret ridicat. Se pare ca Brilliance nu va reveni in Europa prea curand, iar daca va decide sa faca acest lucru, costurile producerii unor modele care sa respectele normele de poluare europene vor fi mari. Momentan Brilliance foloseste doar propulsoare Euro 4.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1635 :: 17.78MB