No SSO cookie

Brabus SV12 R Biturbo 800, cel mai rapid sedan de lux din lume

voteaza
(0/ 0)
Brabus SV12 R Biturbo 800, cel mai rapid sedan de lux din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Brabus a realizat cel mai puternic sedan de lux din lume, iar modelul pe baza caruia a fost realizat este un Mercedes S Klasse S65 AMG.

 
 
Brabus este unul dintre cei mai cunoscuti tuneri si este specializat pe modelele Mercedes. Germanii au realizat pachete de tuning pentru modelele SLS AMG, G Klasse, Smart ForTwo, SL65 AMG Black si E Klasse Coupe. Cel din urma model furnizand propulsorul pentru noua creatie.

Design-ul exterior este caracterizat de kit-ul aerodinamic compus din bara fata sportiva dotata cu lumini LED de zi, praguri laterale, sistem de evacuare cu patru iesiri, jante de 19, 20 si 21 inch si diferite guri de aerisire pentru a oferi o racire mai buna. Interiorul este o combinatie de piele si Alcantara si diferite insertii de lemn. Totul este completat de pachetul iBusiness care incorporeaza cea mai noua tehnologie Apple.

In ceea ce priveste performantele, noul model Brabus SV12 R BIturbo 800 este dotat cu un propulsor V12 de 6.3 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 800 CP si un cuplu de 1.420 Nm. Pentru a proteja transmisia, cuplul a fost redus la 1.100 Nm. Viteza maxima este limitata electronic la 350 km/h , iar accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 3.9 secunde.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8635 :: 22.13MB