No SSO cookie

Bogat si rasfatat de soarta!

voteaza
(0/ 0)
Bogat si rasfatat de soarta!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Un miliardar arab in varsta de 21 ani a primit cel de al 33-lea supercar.

 
 
Actrita Bo Derek a afirmat o data: "Cine a spus ca banii nu pot cumpara fericirea, pur si simplu n-a stiut unde sa-si faca cumparaturile." Cineva care e cu siguranta de acord cu actrita este Dhiaa Al-Essa, din Arabia Saudita, in varsta de 21 de ani. Student, viitor inginer, si actuelmente playboy miliardar, acesta poseda o colectie de peste 30 de supercaruri, care mai de care mai exotice, in valoare totala de peste 4,5 milioane lire sterline (5,25 milioane Euro).

Al-Essa tocmai si-a completat colectia cu cel de al 33-lea supercar, un exotic Ferrari 599 GTO, in valoare de 403.000 Euro.

"Am fost foarte nerabdator, a trebuit sa astept sase luni pentru ca Ferrari 599 GTO sa ajunga la mine. Este o editie limitata, care acumuleaza mai multa tehnologie decat aproape orice alta masina din lume, si in plus, este cel mai rapid Ferrari construit vreodata. Masina mea preferata a fost Mercedes McLaren SLP, dar acum este 599. Este cel mai bun posibil, de-a dreptul uimitor, il iubesc."


Colectia lui Al-Essa include un Ferrari SA Aperta (408,743 Euro), si un Ferrari F430 Scuderia Spider 16M (297,798 Euro), ambele varfuri de gama. Tanarul mai detine cateva ale modele Ferrari, cinci modele Porsche, trei Lamborghini, doua Rolls-Royce si un Mercedes-Benz SLR McLaren.


Aceasta ultima achizitie reprezinta si o piatra de hotar, deoarece  pana la implinirea varstei de 22 ani nu va mai primi nimic. Insa atunci, asteptarea se va fi dovedit meritata, deoarece cadoul de ziua sa sunt un Koenigsegg Agera si un Bugatti Veyron, fiecare in valoare de cate 1.87 milioane euro.


Al-Essa a mai declarat: "Iubesc viteza, insa limita legala din Arabia Saudita este de 121 km/h, deci sunt destul de restrictionat. Cand va sosi Bugatti sper sa ma duc cu el in Germania unde poti conduce cat de tare poate masina, pe anumite portiuni de autostrada."


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1864 :: 17.79MB