No SSO cookie

BMW Z4 roadster tunat de Hamann

voteaza
(0/ 0)
BMW Z4 roadster tunat de Hamann
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hamann a realizat un pachet de tuning impresionant pentru modelul BMW Z4.

 
 
Hamann a realizat un pachet de tuning impresionant pentru modelul BMW Z4 E89 roadster. Acestia au creat un pachet estetic pentru a imbunatati aerodinamica si au adus si imbunatiri mecanice, care au crescut puterea si cuplul dezvoltat.

Printre modificarile estetice amintim schimbarea partii frontale a masinii. Hamman a schimbat bara fata, a folosit lumini LED pentru iluminarea de zi, bara spate noua si panourile laterale mai evazate. Pentru a creste forta deportanta a modelului BMW Z4, cei de la Hamann au folosit un eleron simplu, dar eficient. Pentru a completa pachetul estetic, tunerul a folosit propirul sistem de evacuare cu patru iesiri si un set de jante negre de 20".

Inginerii au acordat atentie si compartimentului motor. Propulsorul modelului BMW Z4 sDrive35i a fost imbunatatit cu 54 CP si 140 Nm. rezultattul este o putere de 360 CP si cuplu de 540 Nm. Acestia au decuplat limitatorul de viteza, astfel ca modelul BMW Z4 roadster by Hamann poate atinge 285 km/h. Pentru a putea controla aceasta putere, Hamann a folosit un nou sistem de suspensii si au coborat garda la sol cu 30 de mm.

Andrei Monenciu






 

Cuvinte cheie:
BMW Z4 | BMW |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0846 :: 17.8MB