No SSO cookie

BMW X6M tunat de Vorsteiner

voteaza
(0/ 0)
BMW X6M tunat de Vorsteiner
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Vorsteiner au creat un pachet aerodinamic nou pentru modelul BMW X6M. Tunerul german este specializat in crearea unor kit-uri aerodinamice de exceptie, iar noul VRS Aero Package intareste regula.

 
 
Vorsteiner a creat in trecut kit-uri aerodinamice pentru modele precum BMW M3, Seria 7 si Mercedes CLK, iar acum a venit randul unuia dintre cele mai puternice SUV-uri ale momentului, BMW X6M. Puternicul SUV bavarez a fost criticat cu privire la design-ul atipic, iar germanii de la Vorsteiner au considerat ca un kit aerodinamic ar putea fi atat o imbunatatire estetica bine venita.

Tunerul a optat in partea frontala pentru o bara si capota din fibra de carbon. Noua bara frontala creste forta deportanta asupra rotilor, oferind astfel un nivel ridicat de tractiune. Gurile de aerisire ofera de asemenea si o racire imbunatatita a sistemului de franare. Capota din fibra de carbon este dotata cu o serie de guri de aerisire care permit o racire suplimentara a puternicului propulsor V8 bi-turbo de 555 CP.

Spatele este dominat de un difuzor din carbon si de sistemul de evacuare cu patru iesiri. Bara spate este de asemenea dotata cu guri de aerisire, acestea permit o racire suplimentara a sistemului de evacuare. Pachetul aerodinamic este completat de un set de jante imbracate in anvelope Michelin PS2 si de un eleron montat pe portbagaj.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4156 :: 22.12MB