No SSO cookie

BMW X4 va aparea in 2014

voteaza
(0/ 0)
BMW X4 va aparea in 2014
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Conform unui material publicat de publicatia Autoweek, BMW este gata sa scoata pe piata noul BMW X4 in anul 2014.

 
 
Jurnalistii de la Autoweek au publicat un material conform caruia BMW ar dori sa adauge la oferta de SUV-uri existenta, un frate mai mic, derivat din X6, sub numele de X4.


BMW X4 va prelua mai mult decat cateva linii de la X6, imprumutand de la acesta aproape intregul aspect, sub o dimensiune generala mai redusa, evident.
Conform unor schite publicate, X4 are acelasi bot proeminent si aceeasi curba ampla la spate, ca si cel mai mare membru al familiei X.


Evident ca nimic nu este batut in cuie. Pana la aparitia modelului X4 pe piata, multe se vor putea schimba, deoarece data estimata a lansarii la apa este undeva in 2014. De asemenea exista cateva speculatii care dau credit ideii ca acesta se va fabrica in Spartanburg, South California, ceea ce ar avea sens, data fiind apetenta americanilor pentru vehicule puternice si cu look agresiv, care combina cu succes si aspectul utilitatii acestora.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2081 :: 22.18MB