No SSO cookie

BMW si Tesla vor primi placi video NVIDIA

voteaza
(0/ 0)
BMW si Tesla vor primi placi video NVIDIA
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

NVIDIA este unul dintre cei mai cunoscuti si respectati producatori de placi video pentru computere. Se pare ca acesta va colabora cu BMW si Tesla pentru incorporarea placilor video in viitoarele modele.

 
 
Placile video vor fi incorporate in sistemul de infotainment, astfel ca acesta va oferi culori si grafica mai realista. Noile placi video vor face posibila folosirea unor harti GPS mai realiste si chiar si o platforma de jocuri pentru pasageri. Se pare ca BMW si Tesla doresc sa introduca monitoare touchscreen cu o diagonala maxima de 17 inch.

NVIDIA a prezentat recent noul sistem de infotainment la un show de specialitate, acesta a fost incorporat intr-un BMW Seria 5. Noile monitoare vor suporta o rezolutie de pana la 1280x600 pixeli.

Noua tehnologie dezvoltata de NVIDIA este foarte eficienta din punct de vedere al consumului de energie, noile monitoare putand fi folosite si la masinile electrice. Tesla va folosi tehnologia NVIDIA pentru cadranele electronice si pentru comenzile consolei centrale.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

ecranul din imagine nu are cum sa aiba rezoluta 1280x600...poate 600x1280.Nu e acelasi lucru

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1979 :: 22.18MB