No SSO cookie

BMW pentru vedetele Ciuc Summer Festival

voteaza
(0/ 0)
BMW pentru vedetele Ciuc Summer Festival
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a pus la dispozitie pentru transportul vedetelor festivalului Ciuc Summer Fest unele din cele mai spectaculoase modele din gama.

 
 
BMW a pus la dispozitie pentru transportul vedetelor festivalului Ciuc Summer Fest unele din cele mai spectaculoase modele din gama. Noul BMW X6 ActiveHybrid si limuzina exclusiva BMW Seria 7 vor sta la dispozitia celor mai importanti artisti ai festivalului: Faithless, Pink Martini si Gary Moore.

Este vorba de doua automobile cu adevarat remarcabile. Cu doua locuri individuale spate BMW X6 ActiveHybrid asigura confortul pasagerilor, in timp ce calatoriile in modul electric garanteaza o rulare fara emisii in oras. Propulsia exclusiv electrica poate fi asigurata pana la viteze de 60 km/h si pana la 2,5 km. BMW X6 ActiveHybrid este primul model al marcii care poate functiona in acest mod. in acelasi timp este unu automobil de inalta performanta – intregul sistem (2 motoare electrice si 1 motor pe benzina) dezvolta un maxim de 486 CP, cea ce il califica ca cel mai puternic hibrid in productia de serie.  Modelul este insa si unul foarte economic, in ciclul de testare conform standardelor UE consumul mixt este de numai 9.9 litri/ 100 km.

BMW Seria 7 este o limuzina dedicata segmentului de lux cu un pachet extins de elemente de confort. Modelul pus la dispozitie include displayuri de 9,2 inch integrate in spatarul scaunelor fata, scaune spate cu reglaj individual, cu incalzire si ventilatie. Pentru confort suplimentar 12 pompe pneumatice integrate in scaun realizeaza un masaj relaxant al muschilor spatelui. Sistemul de aer conditionat cu controlul pe patru zone permite reglarea individuala a temperaturii si a fluxului de aer pentru fiecare pasager in parte.

Colaborarea BMW – Ciuc Summer Festival are si un alt element deosebit – soferul vedetelor va fi chiar Mani Gutau, artistul care a concertat la festival impreuna cu formatia Urma pe data de 17 iulie. Mani este un adevarat ambasador al marcii, posesor pasionat de BMW Seria 3 Touring si colectionar al unora din cele mai valoroase serii de machete ale marcii: seria BMW Art Cars. Artistul, in colaborare BMW, a condus deja o serie de vedete internationale care au concertat in Romania, precum Natalie Cole sau membrii Duke Ellington Orchestra. Pasiunea pentru BMW a lui Mani Gutau se regaseste si in noua cafenea pe care artistul a inaugurat-o in centrul Bucurestiului. Garage Hall este singurul spatiu din Romania unde poate fi admirata intreaga colectie de miniaturi BMW Art Cars, precum si multe alte materiale dedicate BMW.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1901 :: 17.79MB