No SSO cookie

BMW Guggenheim Lab s-a deschis la Berlin

voteaza
(0/ 0)
BMW Guggenheim Lab s-a deschis la Berlin
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW Guggenheim Lab este cel mai mare proiect cultural al mărcii, dezvoltat împreună cu prestigioasa Solomon R. Guggenheim Fundation, şi propune să găsească soluţii concrete pentru cele mai importante problemele actuale ale marilor oraşe din întreaga lume.

 
 

Proiectul se va desfăşura în 9 oraşe, timp de 6 ani, în trei stagii, fiecare cu o temă proprie. Berlin este a doua oprire a BMW Guggenheim Lab după New York sub egida „Confruntarea Confortului”. Primul ciclu de doi ani se va încheia anul următor la Mumbai, în Asia.

Prin programele gratuite pe care le oferă între 15 iunie şi 29 iulie 2012, BMW Guggenheim Lab Berlin este un spaţiu public temporar şi un forum online care încurajează dialogul deschis despre problemele referitoare la viaţa urbană. Proiectul a fost amplasat în Prenzlauer Berg, Schönhauser Allee 176 din complexul Pfefferberg, o fabrică de bere din secolul XIX ce a fost transformată. Laboratorul este deschis de miercuri până vineri, între orele 14.00 şi 22.00, iar sâmbătă şi duminică de la ora 12.00 la ora 22.00. Toate programele sunt gratuite şi vor fi disponibile în limba germană sau în limba engleză, cu traducere în germană.

"Suntem deosebit de încântaţi să deschidem BMW Guggenheim Lab Berlin şi să începem o perioadă vibrantă de discuţii şi dezbateri publice despre modul în care cetăţenii pot modela oraşele în care locuiesc", a declarat Richard Armstrong, director al Muzeului şi al Fundaţiei Solomon R. Guggenheim. "Suntem nerăbdători să primim rezidenţii din întregul Berlin, precum şi vizitatorii de pretutindeni, care ni se pot alătura în acest experiment urban revoluţionar."

"Împreună cu municipalitatea din Berlin şi cu Muzeul Guggenheim, aşteptăm cu nerăbdare discuţiile vibrante care vor avea loc în cadrul BMW Guggenheim Lab Berlin", a declarat Frank-Peter Arndt, membru în Consiliul Director BMW AG. "De-a lungul celor peste 40 de ani de implicare culturală la nivel mondial, am crezut dintotdeauna în valoarea dialogului public şi în susţinerea ideilor inovatoare şi neconvenţionale. Guggenheim este colaboratorul perfect pentru a furniza şi a asigura un forum deschis pentru această explorare esenţială şi multidisciplinară a vieţii urbane."

BMW Guggenheim Lab Berlin este prezentat în colaborare cu Laboratorul Metropolitan ANCB.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3619 :: 22.15MB