No SSO cookie

BMW Group va furniza motoare catre Toyota Motor

voteaza
(0/ 0)
BMW Group va furniza motoare catre Toyota Motor
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW Group si Toyota au incheiat o colaborare privind cercetarea pe termen mediu si lung in domeniul tehnologiilor de protectie a mediului

 
 

BMW Group si Toyota Motor Corporation (TMC) au anuntat semnarea unui memorandum (MOU) in cadrul caruia vor colabora pe termen mediu si lung si care vizeaza noua generatie de tehnologii ecologice.

In cadrul respectivului memorandum, cele doua companii au fost de acord sa colaboreze in domeniul cercetarii viitoarelor tehnologii cu acumulatori litiu-ion. In plus, cele doua grupuri au convenit sa identifice si sa discute si alte proiecte de posibile colaborari.

Mai mult, Toyota Motor Europe (TME), divizia europeana a TMC, si BMW Group au semnat un contract in cadrul caruia BMW Group va furniza motoare diesel de 1,6 si 2,0 litri catre TME, parteneriat care va incepe in 2014. Motoarele vor fi montate pe anumite modele de serie Toyota, care vor fi comercializate pe piata europeana. In cadrul acestui acord, Toyota are ca obiectiv extinderea gamei si a vanzarilor din Europa in ceea ce priveste automobilele cu motorizare diesel care sa fie eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil si al nivelului de emisii CO2.

La anuntarea colaborarii, Norbert Reithofer, presedintele Consiliului Director BMW AG, a declarat: "Toyota este principalul furnizor al tehnologiilor ecologice de serie din segmentul de volum, iar BMW Group este producatorul auto din segmentul premium care s-a dovedit a fi cel mai inovator si cu cea mai durabila dezvoltare. Acum ne unim fortele pentru a dezvolta si mai mult tehnologiile de protectie a mediului si pentru a ne extinde pozitia de lider inovator in fiecare dintre segmentele in care suntem prezenti. Faptul ca furnizam celor de la Toyota motoarele diesel pe care le producem - eficiente si dinamice - reprezinta un alt pas important in expansiunea planificata pentru vanzarea de motoare si sisteme de transmisie".

Ca reprezentant TMC, presedintele Akio Toyoda a spus: "Suntem extrem de bucurosi si de emotionati de faptul ca ne implicam in aceasta colaborare pe termen mediu si lung alaturi de BMW, o companie care are propria ei cultura si istorie, derivate din anii multi in care a produs automobile in Europa, si care fabrica masini al caror condus iti ofera bucurie. In spiritul de a contribui la promovarea dezvoltarii industriei auto si a societatii, cele doua companii vor face uz de cunostintele vaste pe care le detin - incepand cu cele privind tehnologiile de protectie a mediului - si vor produce automobile mai bune".

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (2)

scris de pistruiatamica

Le dorim colaborare fructuoasa!!!

scris de carmenflorin

Bineinteles ca motoarele BMW sunt cu adevarat de calitate.Toyota si BMW vor face treaba buna.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1886 :: 17.79MB