No SSO cookie

BMW devine cel mai valoros brand auto din lume

voteaza
(0/ 0)
BMW devine cel mai valoros brand auto din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW depaseste Toyota si devine cel mai valoros brand auto din lume.

 
 

BMW a luat locul celor de la Toyota in topul celor mai valoarea branduri auto din lume, conform unui clasament care se intocmeste anual. Ford si Volkswagen si-au ridicat substantia cota de imagine, conform studiului BrandZ Top 100.


Motivul pentru care Toyota a pierdut intaietatea in fata celor de la BMW se datoreaza crizei generate de scandalul recall-ului masiv, insa specialistii sustin ca Toyota va reveni pe primul loc. Si valoarea de brand a celor de la BMW a scazut, cu 9 procente, insa a ceasta, situata la 21,8 miliarde de dolari, a ajuns sa fie deasupra valorii Toyota care a scazut cu 27 de procente.

In contrast, valoarea brandului Ford a ajuns la 7 miliarde de dolari, crescand cu 19%, iar cea Volkswagen a crescut cu 20% ajungand putin sub 7 miliarde de dolari.


Clasamentul pe domeniul auto a fost serios modificat in urma caderii producatoruilor premium. Mercedes, ocupantul locului 4, dupa Honda, a pierdut 11%, ajungan la 13,7 miliarde de dolari. Cea mai drastica cadere a suferit-o Porsche, 31% mai putin, ajungand la o valoare de brand de 12 miliarde de dolari. La nivel general, ocupantul locului intai este Google, cu o valoare de brand de 114 miliarde de dolari, urmat de IBM si Apple.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1536 :: 17.78MB