No SSO cookie

BMW a reconstruit modelul istoric 328 Kamm Coupe

voteaza
(0/ 0)
BMW a reconstruit modelul istoric 328 Kamm Coupe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW Classic a reconstruit exact modelul 328 Kamm Coupe, castigator in cursa Mille Miglia de acum 70 de ani.

 
 

Noul divizie BMW Classic s-a pus serios pe treaba, desi a fost infiintata de curand. BMW Classic au recreat modelul istoric 328 Kamm Coupe, pentru a omagia implinirea a 70 de ani de la victoria in legendara cursa Mille Miglia.


Modelul original Kamm Coupe a fost denumit dupa pionerul aviatiei Wunibald Kamm si a reprezentat singura dintre cele cinci masini BMW la Mille Miglia care au ramas in Germania dupa Al doilea Razboi Mondial. Astazi, divizia Classic de la BMW au reconstruit o replica exacta a acelui model din anii '40.


Karl Baumer, directorul BMW Classic a descris procesul: “Am lucrat impotriva multor provocari tehnologice, cu multe discutii si multe ore de cercetare, dar cand vezi masina pentru prima data, simti pasiunea si ai fericirea unui munci colective foarte bine facute”.


Baza reconstructiei acestui model au fost fotografiile. Scanete si prelucrate 3D pe computer, imaginile au putut fi reconfigurate intr-un model 3D care a fost prelucrat manual. Fotografiile nu puteau oferi integral detalii despre partea mecanica a modelului, motiv in plus de ingrijorare pentru restauratori. Acestia au avut nevoie de multa creativitate pentru a-si da seama cum sa monteze radiatorul amplasat in partea din spate, cum sa integreze trenul de rulare sau sa construiasca o punte spate modificata, asa cum exista pe originalul Kamm Coupe.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.6907 :: 17.82MB