No SSO cookie

BMW a prezentat în premiera noua Serie 5

voteaza
(0/ 0)
BMW a prezentat în premiera noua Serie 5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a prezentat, marţi, în premieră mondială, noua Serie 5 sedan, model care împrumută caracteristici exterioare de la Serie 7, în timp ce interiorul urmează liniile roadster-ului Z4, informează Automotive News.

 
 
[poza1s]BMW Serie 5, model care nu a suferit modificări esenţiale din 1997, este mult mai uşor faţă de precedesorul său datorită structurii sale integrale din aluminiu, inclusiv suspensia.
Motoarele disponibile pentru Serie 5 corespund variantelor. Astfel BMW 525i este echipat cu un motor de 2,5 litri cu 6 cilindri în linie, 530i dispune de un propulsor de 3 litri cu şase cilindri în linie, în timp ce 545 are un motor de 4,4 litri V-8, împrumutat de la Serie 7, precum şi transmisie automată în dotarea standard.
Noua Serie 5 de la BMW va fi disponibilă pe piaţă începând cu luna octombrie. Preţurile la care modelele vor fi disponibile nu au fost comunicate deocamdată.
[poza2s]O caracteristică importantă a noului BMW este spaţiul interior, mai generos faţă de seriile anterioare, alături de o dotare opţională specifică modelelor de lux, care determină confort şi siguranţă sporită pasagerilor.
Între opţiuni, BMW Serie 5 dispune de un sistem de direcţie activ, care se adaptează în funcţie de viteza automobilului, volanul devenind mai rigid odată cu mărirea vitezei de deplasare.
Modelul poate fi echipat cu sabilizator activ, care elimnă riscurile de răsturnare în curbe, display ce furnizează informaţii despre viteza vântului şi despre modul de funcţionare şi deplasare al vehiculului, pilot automat care menţine automat distanţa convenabilă faţă de maşina din faţă, precum şi faruri bi-xenon adaptabile, care urmează direcţia maşinii în curbe, eliminând unghiul mort.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1704 :: 17.77MB