No SSO cookie

BMW 750Li tunat de Tuningwerk Blacks

voteaza
(0/ 0)
BMW 750Li tunat de Tuningwerk Blacks
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tuningwerk Black scoate din BMW 750Li  720 CP.

 
 

Cand vine vorba de modificari de performanta, versiunea cu ampatament lung a seriei 7 BMW nu se afla pe lista modelelor cautate de tuneri.

Cu toate acestea, tunerii de la Tuningwerk Black au incercat, si se pare ca au si reusit, un tuning de performanta la Modelul 750 Li.

Compania de tuning a pornit la drum cu un BMW 750Li standard, care este propulsat de un motor V8 turbo de 4.4 litri, cu  407 CP  si 600 Nm de cuplu maxim, oferind la final cumparatorilor doua optiuni.

Primul pachet numit Edition GT ridica puterea masinii la 530 CP si 740 Nm cuplu, ce permite limuzinei germane sa accelereze de la zero la 100 km/h in 4,2 secunde si sa ajunga la  o viteza  de top, nelimitata, de 310 km/h.

Pentru cei care insa doresc cresterea puterii si mai mult,  exista al doilea pachet de tuning, Edition RS, care ridica puterea la  720 CP si 1090 Nm cuplu maxim, un sprint de la 0-100 km/h de doar 3,5 secunde si o viteza maxima de 350 km/h.

Alte modificări includ un sistem de franare CarbonCeramic, o evacuare sport noua, un pachet aerodinamic pentru fata si spate, praguri laterale si un spoiler la portbagaj, jante de 20 inch incaltate cu  anvelope Pirelli P-Zero.

Preturile masinilor tunate incep de la 169.800 euro pentru pachetul GT cu 530 CP si de la 198.000 Euro pentru modelul RS cu 720 CP.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de carmenflorin

o adevarata frumusete, pe care putini si-o permit

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4878 :: 22.12MB