No SSO cookie

BMW 320d Touring Efficient Dynamics va avea un consum de 4.3 litri/100 km

voteaza
(0/ 0)
BMW 320d Touring Efficient Dynamics va avea un consum de 4.3 litri/100 km
Noutati-auto · · 4 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW pregateste sa introduca un nou model in gama Efficient Dynamics. Noul BMW 320d Touring Efficient Dynamics promite performante caracteristice modelelor bavareze si un consum de invidiat.

 
 
Noul BMW 320d Touring Efficient Dynamics va fi disponibil incepand cu anul viitor si va avea un consum mediu de 4.3 litri/100 km si emisii de 115 g CO2/km. Acesta este dotat cu un propulsor diesel de 2.0 litri capabil sa dezvolte o putere maxima de 163 CP si un cuplu de 380 Nm. Noul model este o varianta combi a actualului 320d Efficient Dynamics sedan.

Bavarezii au declarat ca noul model aceelereaza de la 0-100 km/h in 8.3 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 223 km/h. Combinatia dintre performanta germana si consumul redus se datoreaza pachetului aerodinamic care reduce considerabil coeficientul de frecare, dar si anvelopelor care au o rezistenta de rulare redusa.

Modelul 320d Touring Efficient Dynamics este dotat de asemenea si cu un sistem start and stop, sistem de regenerare a energiei din franare si un indicator care afiseaza momentul optim pentru a schimba treapta de viteza. Optimizarile sunt completate de o cutie manuala cu o ultima treapta mai lunga.

Andrei Monenciu



 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (4)

scris de Anonim

am avut 320 din 2004 chipat,si de la mare la buc am avut consum la 110km/h de 4% nu am putut merge mai tare de 110 km/h ca am avut rupta flansa la cardan,deci chiar consum f putin.si masina cand nu aveam probleme max 6% indiferent de viteza,cei care au stiu asta

scris de Anonim

consumuri de 3, 4 litrii la suta in cazul n care se conduce cu piciorusul cenusaresei pe acceleratie, altfel toate astea super economicoase intra linistit in categoria masinilor cu consum normal sau cateodata dimpotriva cand au ...toane reusesc sa ne surprinda chiar neplacut

scris de Anonim

George, stim cu totii ca si daca ii dai blana sare de 30 pe moment si per total sare de 20 oricum, dar gandeste-te altfel. consum mediu de 4.....blana se duce la 20 sa zicem.....eh consum mediu de 7....blana se duce la 35. consumul mediu are niste cifre valabile pentru oameni care nu se cred la raliuri. Si nu e chiar cum zici cu piciorusul cenusaresei, asa iti arat ca pot scoate si sub 3L/100km daca bag intr-a 5-a si merg cu 55km.h. Consumul MEDIUde 4 si ceva/100km inseamna ceva in genul a 3.3/100 extraurban si 6 sa zicem urban. repet, e mediu, nu cum pleci cu fum de la semafor si arata computerul de bord dupa 2 secunde consum pe moment de 45/100 :))

scris de Anonim

Recunosc ca sunt un fanatic al masinilor germane..cu mici exceptzii incluzand si Opel.. Un astfel de BMW...ramane doar un vis si producatorii bavarezi au toata consideratzia mea...Am avut un ursulez in 6 cilindrii.....o bijuterie..

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1851 :: 22.19MB