No SSO cookie

BMC lanseaza o bicicleta produsa in colaborare cu cei de la Lamborghini

voteaza
(5/ 1)
BMC lanseaza o bicicleta produsa in colaborare cu cei de la Lamborghini
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Producatorul elvetian de biciclete BMC a colaborat cu producatorul italian pentru a aduce pe piata aceasta bijuterie. Bicicleta a fost produsa sub atenta supraveghere a tehnicienilor italieni iar astfel a iesit aceata minunatie. Sunteti curios cat costa? Ei bine, va trebui sa cititi mai departe pentru a afla acest amanunt.

 
 

Producatorul elvetian de biciclete, BMC, a colaborat cu cei de la Lamborghini pentru a crea aceasta bicicleta inedita, unica si interesanta.
Bicicleta a fost produsa in colaborare cu tehnicienii de la Lamborghini care au folosit fibra de carbon la constructie. Astfel, pe langa designul interesant, bicicleta este foarte rezistenta si usoara. Nuanta aleasa este specifica celor de la Lamborghini, fiind prezenta pe Aventador.
Cat despre productie, doar 30 de exemplare vor fi scoase la vanzare iar pretul unei astfel de biciclete va fi de 20.000 de euro. Daca sunteti interesati, o puteti achizitiona la orice dealer Lamborghini sau BMC. In plus, o puteti vedea live in Milano, in fereastra celebrului butic Brian&Barry

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de adid5

Sunt curios cand o sa scoata si cei de la Ferrari biciclete? :D

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2900 :: 17.79MB