No SSO cookie

Besturn B30 arata remarcabil pentru o masina de 30 de ani!

voteaza
(0/ 0)
Besturn B30 arata remarcabil pentru o masina de 30 de ani!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Besturn B30 este cel mai nou produs auto chinezesc, care este construit pe platforma apartinand generatiei a doua Volkswagen Jetta.

 
 
Din exterior, noul produs chinezesc  Besturn B30 arata ca o masna moderna, accesibila ca pret si nu in ultim rand aspectuoasa.. Sub aspectul sau modern zace insa scheletul celei de a doua generatii Volkswagen Jetta. Este adevarat, cea mai accesibila noua masina din China este ceva mai mult decat o masna germana, veche de 30 de ani, restilizata.


Pare total straniu sa incerci in zilele noastre sa aduci pe piata auto o masina care are la baza arhitectura unui Volkswagen vechi. Insa daca costurile de productie sunt cele care guverneaza proiectul, intreaga idee incepe sa capete sens. Banii economisiti astfel, pot fi canalizati catre realizarea unui invelis aspectuos, fara a afecta pretul de vanzare recomandat de producator.


Cea de a doua generatie VW Jetta este extrem de populara in China, ceea ce inseamna ca Besturn poate avea un real succes, luand in considerare ca a pastrat mecanica intacta, in timp ce a adus modificari doar de ordin optic. Si totdata, datorita originii sale care apartine zilei de ieri, Besturn B30 beneficiaza si de o imensa cantitte de piese de schimb gata fabricate, laolalta cu un intreg arsenal de cunostinte in vederea reparatiilor si intretinerii, inca dinaintea debutului sau la Shanghai Motor Show 2011.


Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2175 :: 17.78MB