No SSO cookie

Benzinariile sunt interzise in piete publice, pe spatiile verzi si in Centrul Istoric al Capitalei

voteaza
(5/ 1)
Benzinariile sunt interzise in piete publice, pe spatiile verzi si in Centrul Istoric al Capitalei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Printr-o decizie recenta a CGMB, constructia benzinariilor in aceste spatii a fost interzisa.

 
 

CGMB (Consiliul General al Municipiului Bucuresti) a interzis amplasarea benzinariilor in piete publice, pe spatii verzi sau in zona Centrului Istoric.

Benzinariile nu vor mai putea fi amplasate in astfel de spatii potrivit modificarilor asupra regulamentului de amplasare a statiilor de distributie a carburantilor pentru alimentarea autovehiculelor in municipiul Bucuresti. Aceasta norma a fost aprobata marti de catre CGMB.

Conform raportului de specialitate al proiectului de hotarare aprobat in aceasta saptamana avem parte de doua modificari de amplasare a statiilor de distributie a carburantilor pentru alimentarea autovehiculelor:

"Astfel, pentru evitarea necesitatii modificarii regulamentului ori de cate ori este modificat normativul de proiectare, vor fi luate in considerare distantele in vigoare la data solicitatii de amplasare a unei noi statii de distributie carburanti", se precizeaza despre prima modificare in raportul de specialitate al proiectului.

George Patrascu, arhitectul sef al Capitalei a declarat ca s-a procedat astfel la modificarea regulamentului cu o sintagma generala. Scopul este de a nu mai aduce modificari documentului ori de cate ori se fac schimbari in normativul de proiectare.

Cea de-a doua modificare adusa regulamentului este reprezentata de inlocuirea sintagmeni "zona Bucuresti 2000" ca interdictie de amplasare, cu prevederea care interzice amplasarea statiilor de distributie a carburantilor in piete publice, pe spatii verzi existente sau propuse si aprobate conform PUG, PUZ, precum si in zona Centrului Istoric.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3761 :: 17.79MB