No SSO cookie

Benzina din SUA este prea murdara pentru propulsoarele Mercedes

voteaza
(0/ 0)
Benzina din SUA este prea murdara pentru propulsoarele Mercedes
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noile propulsoare pe benzina lansate de cei de la Mercedes reduc semnificativ emisiile de CO2 si consumul de carburant. Din pacate, tehnologia necesita benzina cu nivel scazut de sulf.

 
 
Mercedes a lansat prin intermediul noilor modele C Klasse sedan si SLK o noua gama de propulsoare pe benzina. Acestea s-au dovedit a fi mai economice si emit un nivel mai scazut de emisii de CO2. Unul dintre acestea, mai exact noul propulsor V6 de 3.5 litri s-a dovedit a avea dezavantajele sale.

Unul dintre oficialii Mercedes a declarat ca benzina americana este prea murdara pentru ca noul propulsor sa poata functiona in parametrii normali. Se pare ca aceasta contine o cantitate prea mare de sulf, dublu decat este indicat pentru noile propulsoare. Excesul de sulf infunda filtrele care reduc emisiile de CO2.

America nu este insa singura tara care are probleme cu benzina, se pare ca si Africa si anumite zone din Asia au aceasi problema. Acest lucru inseamna ca noile modele C350 si noul SLK dotate cu noul propulsor V6 de 3.5 litri nu vor fi disponibile in SUA.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1717 :: 22.18MB