No SSO cookie

Bentley a prezentat Continental GT3 la Los Angeles

voteaza
(5/ 1)
Bentley a prezentat Continental GT3 la Los Angeles
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model performant. In plus, avem pentru voi o serie de imagini interesante precum si un material video de la fata locului.

 
 

Desi sunt recunoscuti pentru masinile de lux, e bine sa va spunem ca cei de la Bentley au o istorie lunga in lumea curselor auto de anduranta si va spunem ca prima mentionare s-a produs in anul 1928.

Dupa o pauza indelungata, cei de la Bentley s-au reintors in anul 2003 cu modelul Speed 8 care a reusit sa castige cursa de 24 de ore de la Le Mans. Acea victorie a marcat si sfarsitul producatorului in aceasta lume.

Dupa aproape 10 ani, cei de la Bentley se reintorc cu un nou model interesant. Este vorba de Continental GT3 care a fost lansat la Paris sub forma de concept. Producatorul a acordat o atentie sporita aerodinamicii cand a venit vorba de construirea acestui model.

Sub capota dam de un motor turbo care este in stare sa produca 616 cai putere. Totul este cuplat la o cutie de viteze automata in 8 trepte. Modelul beneficiaza de tractiune AWD si este in stare sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 4.2 secunde. Viteza maxima este de 330 km/h.

Ramane sa vedem daca Bentley GT3 va participa in vreo competitie auto in viitorul apropiat. Pana atunci insa, va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului dar si materialul video de mai jos.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2199 :: 17.79MB