No SSO cookie

BBR a realizat un Ford Focus RS de 398 CP

voteaza
(0/ 0)
BBR a realizat un Ford Focus RS de 398 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tunerul BBR a realizat un pachet de tuning care ridica puterea modelului Ford Focus RS pana la 398 CP.

 
 
BBR a folosit componente de la compania care a imbunatit modelul Cosworth RS500 in campionatul British Touring Car Championship din anii '80. Acest pachet de tuning este format din patru etape. Acestea variaza de la recalibrarea ECU-ului la dotarea cu noi componente de performanta. Dezvoltarea acestor pachete de performanta a durat 18 luni. 

Prima etapa costa aproximativ 700 de euro si consta in recalibrarea ECU-ului,  pentru a imbunatati acceleratia si sistemul turbo. Aceasta recalibrare ridica puterea maxima de la 300 CP la 337 CP.

Cea de-a doua etapa consta in schimbarea intercoolerului standard cu unul realizat de catre BBR si folosirea unui filtru de aer mai performant. Aceste modificari se adauga la cele din prima etapa, iar puterea este ridicata la 350 CP, la fel ca si modelul Ford Focus RS500.

Cea de-a treia etapa completeaza modificarile anterioare prin folosirea unui nou sistem turbo, sistem de evacuare sportiv si injectoare noi. Datorita acestor imbunatatiri, puterea totala dezvoltata este de 377 CP.

Ultima etata consta in folosirea unui sistem turbo mai performant si o noua pompa de benzina. Cea din urma permite un flux mai mare de carburant. Aceasta etapa costa aproximativ 4000 de euro la care se adauga 700 de euro pentru manopera. Datorita modificarilor aduse, puterea totala a fost ridicata la 398 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2006 :: 17.78MB