No SSO cookie

Audi va lansa o versiune RS7 de 580 CP

voteaza
(0/ 0)
Audi va lansa o versiune RS7 de 580 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se pare ca Audi pregateste si o versiune RS al noului Audi A7.

 
 
Noul Audi A7 este aproape de finalul testelor, acesta a fost deja vazut la Nurburgring pentru testele de circuit. Surse din interior spun ca noul Audi A7 va fi prezentat la Salonul Auto de la Paris din septembrie. Vanzarile vor incepe abia anul viitor.

Aceasi sursa spune ca Audi pregateste si un model sportiv a noului coupe cu patru usi. Acesta se va numi Audi RS7 si va fi dotat cu un propulsor V10 de 580 CP. Noul Audi A7 este primul model bazat pe noua platforma, aceasta va fi folosita si pe cea de-a saptea generatie de Audi A6.

Modelul A7
va avea o lungime de 4950 mm si va fi rivalul principal al noului Mercedes CLS si al viitorului model BMW bazat pe conceptul Gran Coupe. Propulsoarele folosite vor fi cele V6, V8 si V10 atat diesel, cat si pe benzina. Noul Audi A7 se bazeaza pe conceptul Sportback prezentat in imagine, dar si pe vechiul model Audi 100 S coupé, model produs intre 1970 si 1976.

Cei de la Audi au declarat ca noul model este putin mai informal decat Audi A8 si ca modelul standard va avea patru scaune individuale, optiunea unei banchete fiind optionala.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1684 :: 17.78MB