No SSO cookie

Audi va lansa la Beijing noul Audi A8 L

voteaza
(0/ 0)
Audi va lansa la Beijing noul Audi A8 L
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a pastrat pentru Beijing cel mai exclusiv model al sau, mai exact noul Audi A8 L.

 
 
Noul Audi A8 beneficiaza de o structura din aluminiu, de sistem de asistenta pe timp de noapte, care semnaleaza aparitia unor pietoni in directia de drum, iar piesa de rezistenta a noului Audi A8 L este sistemul de operare MMI (MultiMedia Interface). Acesta este actionat prin scrierea de mana pe un touchpad. Tehnologia revolutionara poate fi utilizata pentru controlul functiilor multimedia.

Noul Audi A8 L va fi lansat cu un propulsor W12 de 500 CP. La cateva luni dupa lansare, Audi va oferi si motorizarile clasice pe benzina si diesel. Audi A8 L este disponibil din standard cu sistemul de tractiune integrala quattro.

Spre deosebire de modelul normal, noul Audi A8 L are o lungime de 5.267 de milimetri, cu 13 cm mai lung decat modelul normal. Datorita lungimii in plus, ampatamentul a crescut la 3.122 mm. Latimea a ramas aceasi, 1.949 mm, in timp ce inaltimea a fost marita cu 2 mm, acum masurand 1.462 mm.

Tehnologie

Audi ofera din standard pentru modelul W12 quattro blocuri optice cu lumini LED in toate fazele de iluminare. Pentru celelalte modele acest sistem este optional. Sistemul media consta in 19 difuzoare Bang & Olufsen Advanced Sound System cu o putere de 1.400 de wati si monitoare LCD de 10.2 inchi pentru pasagerii din spate.

Soferul se poate bucura de un monitor amplasat in consola centrala si unul care inlocuieste cadranele. Acesta ofera informatii GPS sau informatii despre starea masinii in format 3D. In ceea ce priveste siguranta, noul Audi A8 L foloseste un nou cruise control adaptiv, care poate controla masina pana la 250 km/h. Pentru condusul pe timp de noapte, Audi ofera un sistem cu camere infrarosii, care detecteaza pietonii din fata.

Spatiu si confort

Audi ofera un spatiu de-a dreptul opulent pentru pasagerii din spate, in special daca comandati scaunele individuale. Acestea au sistem de incalzire si racire incorporat, masaj si reglare pe toate directiile. Sistemul de aer conditionat pe patru zone este controlat de peste 25 de motorase. Din scaunul soferului si a pasagerului din fata se poate rabata o masuta pentru sprijinirea picioarelor, oferind astfel un confort sporit.

Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, Audi foloseste o piele speciala care "respira", lemn de cea mai inalta calitate si sistem de iluminare inteligent.

Propulsorul W12

Audi A8 L quattro va fi lansat cu un propulsor W12 FSI de 6.3 litri, care dezvolta 500 CP si cuplu de 625 Nm. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.9 secunde, iar viteza maxima este limitata la 250 km/h. In ciuda uriasului motor pe benzina, noul Audi A8 L ofera un consum mixt de doar 12 litri/100 km. Acest lucru este posibil datorita noii tehnologii implementate de Audi pe noile motoare FSI. Propulsorul W12 cantareste doar 275 kg datorira folosirii aliajelor de aluminiu.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6819 :: 22.13MB