No SSO cookie

Audi va construi o noua fabrica in Ungaria

voteaza
(0/ 0)
Audi va construi o noua fabrica in Ungaria
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi alege Ungaria in detrimentul Americii pentru construirea unei noi fabrici unde va produce integral masini. Fabrica Audi din Gyor permite ina cest moment doar asamblarea masinilor, nu producerea lor de la zero.

 
 

Audi doreste sa se extinda in Ungaria printr-o noua fabrica construita la Gyor. Zvonurile aparute in presa germana sugereaza ca noua facilitate de productie Audi va fi construita in detrimentul unei fabrici programate pentru SUA.

Audi asambleaza deja modelul TT si motoare la Gyor in Ungaria, insa va ajunge sa produca integral in aceasta noi modele in aceasta tara. Conform informatiilor existente, Audi a cumparat un nou teren langa fabrica din Gyor, loc unde ar putea construi o noua uzina. Ungaria a fost preferata in fata Statelor Unite pentru infrastructura de solida de furnizori si pentru forta de munca ieftina si calificata care exista aici.

Deschiderea unei noi fabrici (INDICIU) in Ungaria urmareste programul prin care grupul VW doreste sa devina primul jucator de pe piata auto la nivel mondial. Audi are un rol important in aceasta schema deoarece si-a propus sa ajunga la 1,5 milioane de unitati vandute in 2015.

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1500 :: 17.78MB