No SSO cookie

Audi RS 3 Sportback, primele date oficiale

voteaza
(0/ 0)
Audi RS 3 Sportback, primele date oficiale
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata primele date oficiale ale modelului Audi RS 3 Sportback, lansat pe piata europeana

 
 
Dupa cateva luni, in care speculatiile si fotografiile-spion au abundat,  Audi a dat publicitatii primele informatii oficiale ale modelului RS 3 Sportback.

Micul sportiv vine cu o putere impresionanta: 340 CP si aproape 450 Nm cuplu motor, gratie motorizarii in cinci cilindri, 2.5 litri, cuplata la o transmisie cu sapte trepte, S Tronic DSG. Audi declara ca RS 3 Sportback atinge 60 mile pe ora (96 km/h) in doar 4,6 secunde. Cum era de asteptat, fantasticul sistem Quattro pune umarul ca forta rezultata sa ajunga la toate cele patru roti ale masinii.


Suspensia este uin clasic pentru Audi, adica independenta pentru spate, cu arcuri elicoidale, si evident, McPherson pentru partea din fata, cu o multitudine de elemente construite din aluminiu, pentru a reduce greutatea cat mai mult posibil. Garda la sol este cu 2,5 centimetri mai jos decat al unui S3 standard, datorita suspensiei, care e mai coborata si mai rigida.


Pana acum Audi a confirmat disponibilitatea modelului numai pentru piata europeana. Aici, el costa 49.900 Euro, in Germania.


Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2695 :: 22.11MB